Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PUMC presenteert: DJ Wim & DJ Fanatic

8 september 2023 @ 22:00 9 september 2023 @ 03:00

De Pick Up Music Club biedt DJ’s, verzamelaars en muziekliefhebbers de kans om achter de draaitafel plaats te nemen en 2 uurtjes te vullen met hun favoriete muziek!
Heb jij ook zin om te draaien of ken je iemand die dat graag zou willen? Neem dan contact op met tegenland@hotmail.com ovv DJ PUMC en wie weet sta jij wel een keer achter de draaitafel bij het Muziekcafé! (Let op! de PUMC draait met vinyl!)

Vanavond 2 gast DJ’s

DJ Wim
Reguliere bezoekers van de Pick-Up Music Club kennen hem misschien al als die gast die altijd met rap platen op de proppen komt, maar deze keer wil hij ook een andere kant van zichzelf laten zien. Naast rap en hiphop is hijj namelijk ook groot fan van de jaren 80, met name de foutste platen die je maar kan verzinnen. Met de extra tijd die hij en zijn collega DJ tijdens deze editie krijgen zal ik dan ook beide spectra gaan verkennen.

DJ Fanatic
ook wel bekend als Jos van de Heuvel had dit te melden:
“Al 49 groot muziek liefhebber. Ik luister naar bijna alles behalve gabber house en slechte Nederlandstalige muziek. Maar mijn passie ligt bij hip hop, soul, funk, disco en r’n’b muziek. Met hip hop ben ik in mijn jeugd in aanraking gekomen en al snel volgden de platen en de draaitafels. Ik draai onder de naam DJ Fanatic en heb ook feesten georganiseerd onder de naam Return of the Boombap.

DJ Frogson sluit het laatste uurtje af met een eigenzinnige mix.

Stichting Live Muziek in Helmond

Poppodium Muziekcafé Helmond

Zuid Koninginnewal 39
Helmond, 5701NS Nederland
0640219434
Bekijk de site van Locatie
© Copyright - Muziekcafé Helmond - Ontwerp en realisatie: Pieter Maakt 't