Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

LIVE: Vera Bon + Masterplan (Oasis-tribute)

30 april 2022 @ 20:00 23:00

Twee zeer uiteenlopende acts vanavond: Vera Bon en Masterplan.

Vera Bon maakt en speelt Nederlandstalige, poëtische pop. Na haar afstuderen aan de opleiding muziektheater (ArtEZ conservatorium, 2018) ontving de Deventerse zangeres en liedschrijfster in 2019 de Burger Beurs. Mede dankzij dit ontwikkelingstraject van poppodium Het Burgerweeshuis verscheen in datzelfde jaar de live EP ”huilen” waarmee ze op verschillende podia door het land stond.

De nieuwe liedjes die Vera Bon in 2020 schreef, vroegen om een nieuwe sound. De piano werd ingeruild voor een synthesizer en in minimalistische arrangementen ging ze opzoek naar meer ruimte voor stem en tekst.

3voor12 over de nieuwe bezetting tijdens try-out concert SPEELDRANG in het Burgerweeshuis: ”Vera Bon werkte de afgelopen tijd aan een nieuwe, meer elektronische sound die ze op die dag voor het eerst aan het publiek liet horen. De grote band die ze normaalgesproken meenam maakte plaats voor de twee multi-instrumentalisten Pascal Schouten en Francesco Taranto. Haar geluid was vernieuwend, spannend en maakte nieuwsgierig naar meer. ”

The Masterplan: Vijf internationale top musici die samen werken voor een top tribute aan een van de grootste bands in de rock ‘n’ roll. Tijdens een spectaculaire show worden alle beste liedjes gespeeld, dit met het geluid, de houding, het uiterlijk en het gevoel van de originele Manchester-band. Dichterbij het origineel kom je niet! The Masterplan brengt je parka’s, de klassiekers (zoals Wonderwall, Don’t look Back in anger, Cigarettes & Alcohol, Rock’n’Roll Star, Columbia) en nog veel meer …..

Showtime 20:00u

Tickets € 4,- (Bar/Deur/Universe)
https://www.universe.com/events/live-vera-bon-tickets-0JTZ6N

Meer info:
https://verabon.nl/
https://www.facebook.com/verabonmuziek/

€4,

Stichting Live Muziek in Helmond

Poppodium Muziekcafé Helmond

Zuid Koninginnewal 39
Helmond, 5701NS Nederland
+ Google Maps
0640219434
Bekijk de site van Locatie
© Copyright - Muziekcafé Helmond - Ontwerp en realisatie: Pieter Maakt 't