Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Can’t Stop the Feeling, 00s & 10’s Party

29 april 2022 @ 21:00 30 april 2022 @ 03:00

Het lijkt nog maar zo kort geleden. De hits van Britney, Bruno Mars, Kanye West, Lady Ga Ga, Lasgo en nog velen meer zullen het MC vullen en het is onmogelijk om stil te blijven staan!
Herleef die herinnering aan dat nummer, pak die borrel en waag je de dansvloer op!

In 2010 wordt het hardste knalvuurwerk verboden, waarna een levendige illegale import ontstaat. In 2014 stellen gemeentes voor het eerst vuurwerkvrije zones in, bijvoorbeeld bij ziekenhuizen.

De musical Soldaat van Oranje gaat in 2010 in première in een als theater ingerichte voormalige hangar van het vliegkamp Valkenburg. De productie breekt daarna alle bezoekersrecords en is, door vele verlengingen, uiteindelijk het hele decennium te zien.

Angry Birds was niet alleen jouw lievelings-app, maar ook die van je zusje, tante, beste vriendin, opa… Het spel maakte zijn debuut in de Apple Store in december 2009 en tegen de tijd dat het oktober 2010 was, was het al 42 miljoen keer(!) gedownload. Dit jaar kwam-ie ook nog eens uit als film en overtrof het aantal verkochte tickets voor Captain America: Civil War. Jep, een animatiefilm gebaseerd op een spelletje, wint het van Marvels superhelden.

DJ Frogson

Stichting Live Muziek in Helmond

Poppodium Muziekcafé Helmond

Zuid Koninginnewal 39
Helmond, 5701NS Nederland
+ Google Maps
0640219434
Bekijk de site van Locatie
© Copyright - Muziekcafé Helmond - Ontwerp en realisatie: Pieter Maakt 't