Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

LIVE: The Cranberries, by Light by the Sea

3 februari @ 21:00 23:00

Ervaar de 90’s opnieuw met hits als Zombie, Linger, Ode To My Family en Dreams.

The Cranberries gaven rockmuziek een uniek geluid en lieten een blijvende artistieke legacy achter. Vanaf het vroege commerciële succes van de Ierse band in 1995 tot de tragische dood van zangeres Dolores O’Riordan in 2018, waren The Cranberries muzikale revolutionairen, die de typische jaren 90-sound bepaalden die iedereen tot op de dag van vandaag kent en herkent.

Light By The Sea neemt de bezoeker mee terug in de tijd met de kracht van geluid, geïnspireerd op de legendarische “Live In Paris (Beneath The Skin, 1999)” set van The Cranberries. Daarnaast voegen ze hun favoriete tracks toe aan de al rijkelijke met hits gevulde setlist. De Hongaarse zangeres Eszter Anna Baumann werd in haar jeugd getraind in verschillende folk (volksmuziek) competities en ontdekte al snel de overeenkomsten tussen enkele Hongaarse en Ierse folk technieken. Het betoverende stemgeluid van Dolores O’Riordan en de combinatie van Ierse folk & rock, gaf The Cranberries de kans om tot een van de meest iconische acts uit te groeien.

Het is een grote eer voor Anna en voor Light By The Sea om de muziek van deze unieke zangeres opnieuw ten gehore te brengen. En die legacy: Will Linger On Forever.

Om tijdens deze avond compleet weg te dwalen in al het goede wat de 90’s muzikaal heeft voortgebracht, gaat de DJ na de show verder met het beste van de 90’s.

Tickets:
Voorverkoop: € 6,-
Deurverkoop: € 8,-
https://www.ticketview.nl/shop/muziekcafehelmond?eventID=4442

Meer info:
https://www.facebook.com/LightbytheSea/
https://idvi-agency.com/light-by-the-sea/
https://youtu.be/pQ6qkQa6ipY

Stichting Live Muziek in Helmond

Poppodium Muziekcafé Helmond

Zuid Koninginnewal 39
Helmond, 5701NS Nederland
0640219434
Bekijk de site van Locatie
© Copyright - Muziekcafé Helmond - Ontwerp en realisatie: Pieter Maakt 't