Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

LIVE: Gluren bij de Buren met KingsVision, Timo van Lierop en Alice & the Lord of Comfort

4 februari @ 12:00 17:00

Gluren bij de Buren @ Muziekcafe met 3 acts die ieder 2 sets spelen. Om 11:00u opent Muziekcafe. Gratis koffie en thee staan klaar.

Elders in Helmond zijn op dezelfde dag nog meer podia met nog meer acts/bands. Het volledige programma vind je vanaf 3 januari op de site van Gluren bij de Buren, https://glurenbijdeburen.nl/nl

Gluren bij de Buren is een huiskamerevenement. Voor velen heeft de laagdrempeligheid van Muziekcafé een soort van huiskamer-gevoel veroorzaakt. Dat huiskamergevoel in combinatie met muziek rechtvaardigt onze deelname aan Gluren bij de Buren.

Line up:
– 12:00 KingsVision
– 12:45 Timo van Lierop solo
– 13:30 Alice & the Lord of Comfort
– 14:15 KingsVision
– 15:00 Timo van Lierop solo
– 15:45 Alice & the Lord of Comfort

KingsVision, opgericht in 2014 in Tilburg in het zuiden van Nederland, is een eclectische band die zich niet vasthoudt aan één muziekstijl, maar het publiek weet te verrassen met een samensmelting van verschillende muziekgenres. Om dat te bereiken zijn de muzikanten van KingsVision zeer vaardig en flexibel op hun instrumenten, maar zijn ze ook uitstekende songwriters.

Timo van Lierop: O.a. bekend van MOOON, Fleur en de Stardusters, timmert als solo artiest hard aan de weg. Met een debuutalbum genaamd ‘Earth Tones’ brengt hij maar al te graag zijn muziek op de leukste uithoeken van het land. Indie, folk, blues en country zijn een paar genres die gegarandeerd voorbij komen.

Alice & the Lord of Comfort: De band geeft een eigen invulling aan het indiefolk genre; puur en klein maar ook rauw en dynamisch door invloeden uit andere hoeken zoals funk, rock en blues. Hierdoor bestaat hun repertoire zowel uit ingetogen luisterliedjes als catchy swingende muziek die je vastgrijpt. De meerstemmige zang is meeslepend.

Entree is gratis. Wel staat er een collectebus voor een vrijwillige bijdrage om het evenement Gluren bij de Buren te steunen.

Meer info:
https://kingsvisionmusic.weebly.com/
https://www.facebook.com/timo.vanlierop
https://www.facebook.com/ALCtheband

#huiskamerconcerten #muziekcafe #livemuziek #optreden #livemuziek #uitgaaninhelmond #glurenbijdeburen

Gluren bij de Buren / Stichting Live Muziek in Helmond

Poppodium Muziekcafé Helmond

Zuid Koninginnewal 39
Helmond, 5701NS Nederland
0640219434
Bekijk de site van Locatie
© Copyright - Muziekcafé Helmond - Ontwerp en realisatie: Pieter Maakt 't