Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PUMC presenteert: DJ Sjerruf & DJ Fanatic

24 maart 2023 @ 22:00 25 maart 2023 @ 03:00

De Pick Up Music Club biedt DJ’s, verzamelaars en muziekliefhebbers de kans om achter de draaitafel plaats te nemen en 2 uurtjes te vullen met hun favoriete muziek!
Heb jij ook zin om te draaien of ken je iemand die dat graag zou willen? Neem dan contact op met tegenland@hotmail.com ovv DJ PUMC en wie weet sta jij wel een keer achter de draaitafel bij het Muziekcafé! (Let op! de PUMC draait met vinyl!)

Vanavond 2 gast DJ’s

Bas “Sjerruf” Aldenzee ofwel DJ Sjerruf
is geen onbekende en heeft ook al enkele keren gedraaid bij de PUMC. Van 70s, 80s tot vette metal. Vanavond is het een verrassing wat hij uit zijn platenkoffer tovert, maar stil staan wordt moeilijk!

DJ Fanatic
ook wel bekend als Jos van de Heuvel had dit te melden:
“Al 49 jaar groot muziek liefhebber. Ik luister naar bijna alles behalve gabber house en slechte Nederlandstalige muziek. Maar mijn passie ligt bij hip hop, soul, funk, disco en r’n’b muziek. Met hip hop ben ik in mijn jeugd in aanraking gekomen en al snel volgden de platen en de draaitafels. Ik draai onder de naam DJ Fanatic en heb ook feesten georganiseerd onder de naam Return of the Boombap.

Stichting Live Muziek in Helmond

Poppodium Muziekcafé Helmond

Zuid Koninginnewal 39
Helmond, 5701NS Nederland
+ Google Maps
0640219434
Bekijk de site van Locatie
© Copyright - Muziekcafé Helmond - Ontwerp en realisatie: Pieter Maakt 't