Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

LIVE: The SoapGirls (ZA)

24 april 2022 @ 19:00 21:00

Gewapend met onvergetelijke melodieën en pakkende refreinen, heeft de punkrockband The SoapGirls energie, rauwheid en authenticiteit een formidabele reputatie opgebouwd.

Deze onverschrokken, in Frankrijk geboren zussen Millie en Mie, die sinds 2015 internationaal en continu optreden, hebben critici verslagen en een wereldwijde toegewijde groep volgers verdiend, bekend als de ‘The SoapSuds’.

The SoapGirls en hun punkreferenties werden bevestigd door sprankelende optredens op vele festivals, waaronder het legendarische Rebellion Festival en Camden Rocks-festival in 2019.

Na de release van hun album Societys Rejects, verscheen de band in Classic Rock Magazine, The Mirror en Vive Le Rock, terwijl hun laatste twee singles werden gespeeld op BBC Radio en op de lijst van Planet Rock Radio en verschillende andere stations.

Vooroordelen en haters bestrijden met een zwaard van eerlijkheid en een schild van integriteit, Thee SoapGirls hebben veel moeten doorstaan, maar ze zijn altijd boven degenen uitgekomen die hen probeerden te laten ontsporen. De meiden schitteren tijdens hun opwindende, met vuurwerk bezaaide live-optredens (geen vuurwerk in MC trouwens) , waarbij inclusiviteit en vrijheid van meningsuiting centraal staan ​​in elke show. Ze willen graag laten zien dat muziek voor iedereen moet zijn en dat iedereen vrij moet zijn om zichzelf te zijn.

De SoapGirls begonnen hun carrière in Kaapstad acht jaar lang als straatartiesten en kregen hun naam van het grote publiek. “We zijn The SoapGirls sinds we 8 en 9 waren en verkochten handgemaakte zeep en deden straatoptredens voor verschillende doelen, we deden dit 365 dagen per jaar, 9 jaar lang”. Op hun twaalfde en dertiende jaar begonnen ze hun opnamecarrière en tekenden ze bij Universal Records, waarmee ze in 2011 hun debuutalbum uitbrachten, dat bovenaan de hitlijsten stond.

Verleidelijk, hypnotiserend en nonchalant.

Showtime 19:00

Tickets € 8,- (Bar / Deur / Universe)
https://www.universe.com/events/live-the-soapgirls-za-tickets-JNQBGX

Meer info:
https://thesoapgirls.com/
https://www.facebook.com/thesoapgirls
https://en.wikipedia.org/wiki/The_SoapGirls
https://youtu.be/OZm8AVvtd9s

€8

Stichting Live Muziek in Helmond

Poppodium Muziekcafé Helmond

Zuid Koninginnewal 39
Helmond, 5701NS Nederland
+ Google Maps
0640219434
Bekijk de site van Locatie
© Copyright - Muziekcafé Helmond - Ontwerp en realisatie: Pieter Maakt 't