Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

LIVE: Judas Priest by Concrete Priest + Accept by Restless (BE)

17 februari @ 20:00 23:30

Vanavond 2 moddervette tributes op ons podium.

CONCRETE PRIEST
Concrete Priest is een Nederlandse Judas Priest tribute band (Die ook nog eens hier uit de regio komen!)
Begeef je op een reis terug naar de gouden periode van Judas Priest (1974-1985) Als liefhebber ben je verzekerd van een oorverdovende uitvoering van bijna alle geliefde Judas Priest klassiekers.

Ervaar de ongekende precisie en intense passie waarmee Concrete Priest nummers als The Sentinel, Exciter, Sinner en het epische Victim of Changes tot leven brengt. De zanger, met het vermogen om in de schoenen van Rob Halford te staan, tilt de show naar ongekende hoogten. Hierdoor is Concrete Priest zonder twijfel dé ultieme Judas Priest tribute band in Nederland.

Deze avond staat vooral in het thema van het legendarische live album “Unleashed in the East”! Verlies jezelf in de mystiek van Judas Priest, herbeleef de gloriejaren, en laat Concrete Priest je meeslepen op een sonische odyssee. Mis deze epische avond niet – beleef de weergaloze energie van Concrete Priest live!

RESTLESS (BE)
De ultieme Accept tribute band uit België!
Bereid je voor op een ongeëvenaarde reis door de tijd, waar krachtige riffs en epische melodieën samenkomen in een eerbetoon aan de legendarische Duitse metalhelden. Restless brengt de onmiskenbare energie en charisma van Accept tot leven, met een Belgische twist die de harten van metalheads sneller doet kloppen. Laat je meevoeren op een sonische reis vol nostalgie en pure adrenaline, want Restless staat klaar om je te laten headbangen als nooit tevoren! Mis deze eerbetuiging aan de metalgrootheden niet – beleef Accept opnieuw met Restless!

Een dikke avond dus!

DJ Lizz draait de hele boel aan elkaar deze avond.

Tickets:
Voorverkoop: € 8,-
Deurverkoop: € 10,-
https://www.ticketview.nl/shop/muziekcafehelmond?eventID=4841

Meer info:
https://hq.concretepriest.nl/
https://www.facebook.com/concretepriest

https://www.facebook.com/RestlessPlaysAccept

Stichting Live Muziek in Helmond

Poppodium Muziekcafé Helmond

Zuid Koninginnewal 39
Helmond, 5701NS Nederland
0640219434
Bekijk de site van Locatie
© Copyright - Muziekcafé Helmond - Ontwerp en realisatie: Pieter Maakt 't