Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

LIVE: Fever of Life

19 februari 2022 @ 19:00 21:00

Deze band uit regio Roermond heeft sinds haar oprichting in 2005 nog steeds maar één doel: publiek herinneren aan de muziek uit de jaren 70 en 80. Nummers van onder andere Steely Dan, Status Quo, Ram Jam, The Rolling Stones, The Beatles en andere rockbands zijn het repertoire van Fever of Life.

“Het is leuk om zulke jonge muzikanten deze muziek te horen maken”, is een veelgehoord compliment tijdens de optredens. Met hun geboortedatums nog net in de jaren tachtig is het repertoire inderdaad grotendeels samengesteld met platen uit vaders LP collectie. En het kan niet anders of tussen deze LPs hebben ook veel live albums gezeten…

Inmiddels is de band ook een graag geziene gast op festivals, waar de muziekliefhebber zijn hart kan ophalen aan lekkere gitaarriffs en solo’s die ter plekke geïmproviseerd worden. Dat maakt een optreden altijd verrassend en 100% eerlijk. What you see, is what you get!

Wapenfeiten van de band zijn optredens met frontman en zanger Walter “Witte Waanzin” Nita en optredens met René Innemee & Band. “Dat deze mannen hun ervaring en muzikaliteit met ons delen is zowel een eer als een erkenning”, aldus de band.

Een avond Fever of Life is terug naar de tijd van de gitaarriffs en solo’s, maar ook momenten om mee te zingen en te dansen. Publieksparticipatie wordt verwacht!

Tickets € 6,- (bar/deur/ticketview)
https://www.ticketview.nl/shop/muziekcafehelmond?eventID=2699

Meer info:
https://feveroflife.nl/
https://www.facebook.com/FeverOfLife/

Covid-19

  • Kom niet als je weet of denkt dat je Covid-19 onder de leden hebt. Een sneltest kan een indicatie geven.
  • Hou je aan de regels die de overheid nu weer heeft bedacht en check op de dag zelf of die regels toch weer veranderd zijn.
  • Controleer op de dag zelf of de showtime veranderd is. Een vervroeging of verlating beheert tot de optie en hangt af van de Corona-regels.
  • Gebruik je gezonde verstand zolang deze niet met de overheidsregels conflicteren (succes!)
€6,

Stichting Live Muziek in Helmond

Poppodium Muziekcafé Helmond

Zuid Koninginnewal 39
Helmond, 5701NS Nederland
+ Google Maps
0640219434
Bekijk de site van Locatie
© Copyright - Muziekcafé Helmond - Ontwerp en realisatie: Pieter Maakt 't