Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

LIVE: Emily Hill

23 juli 2022 @ 21:00 23:00

Emily Hill is de band van de pas 21 jarige Blues-zangeres Emmelien. Haar ster is snel aan het rijzen en het aantal podia die haar graag willen boeken, neemt met rasse schreden toe.

Er wordt wel geroepen wat goed is komt snel. Dat klopt gedeeltelijk, want hoe jong ze ook is, ze is zich al wat jaren aan het ‘warmlopen’. Van optredens op school tot aan Rabo Jazz Amersfoort. Maar de laatste maanden zit er een duidelijke versnelling in haar bekendheid.

In thuisstad Amersfoort stond ze in oktober ’21 op het Flirting With The Blues festival en in dezelfde maand stond ze tevens mainstage Bluesroute Helmond en trad ze daarna op steeds meer plekken in het land op. Van kleinere intieme cafés tot grote popzalen als de Bosuil Weert. En ook internationaal is ze al door kenners gespot.

Wat haar uniek maakt? Ga haar zien optreden en je weet het. Soul, blues, jazz, funk, New Orleans en gospel komen samen in haar zang. En alles wordt gebracht met een gemak alsof ze al heel veel langer op het podium staat. Dansend, flirtend, het is licht en vrolijk. Waarbij zeker een gedragen ballad niet geschuwd wordt. En ook eigen nummers met teksten die passen bij de wereld van een 21 jarige.

En natuurlijk heeft ze een ijzersterke band achter zich staan. Allemaal ervaren krachten die Em muzikaal optillen en andersom zich mee laten voeren met dit mega talent.

In 2022 spreidt Emily Hill verder haar vleugels uit en is ze door het hele land te zien. Kom deze frisse wind zelf aanschouwen!

Showtime: 21:00

Tickets € 6,- (bar/deur/universe)

Meer info:
https://www.emilyhillmusic.com/
https://www.facebook.com/EmilyHillMusic

Stichting Live Muziek in Helmond

Poppodium Muziekcafé Helmond

Zuid Koninginnewal 39
Helmond, 5701NS Nederland
+ Google Maps
0640219434
Bekijk de site van Locatie
© Copyright - Muziekcafé Helmond - Ontwerp en realisatie: Pieter Maakt 't