Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

LIVE: Black Sabbath, by Sick Sabbath + Beton

15 maart 2019 @ 22:00 16 maart 2019 @ 01:00

Sick Sabbath is een Black Sabbath Tribute band.

Hun passie is niet alleen om de muziek van onze voorbeelden te spelen, maar ook zorg te dragen voor een show waarbij het publiek zich heerlijk kan vermaken.

De band is ontstaan in 2013 door de samenkomst van een zanger uit de melodieuze rock-metal (Michael Hos) , een doorgewinterde bassist (Wim Brunt), houthakkende drummer (Rob Zwiers) en een oude rocker op gitaar (Piet Groenewoud).

Sick Sabbath heeft in 2014 eerst veel tijd besteedt aan het instuderen en het goed neerzetten van de sound en de act van Black Sabbath. Sinds 2015/2016 staat Sick Sabbath op diverse locaties en spelen ze regelmatig in het clubcircuit (Manifesto – Hoorn, P3 – Purmerend, Waterhole – Amsterdam, etc.). In 2017 stonden ze ook al op enkele festivals. Sick Sabbath is dus bovenal een liveband, met de ambitie om uit te groeien tot een grote en professionele act die dankzij hun enthousiasme en energie niet snel vergeten zal worden. .

Als passende support komt BETON het publiek opwarmen…een geheel verse metal coverband, keihard EN lekker. Hun repertoire bestaat vooral uit bekende oudere metal en power metal nummers van o.a. Iron Maiden, Judas Priest, Saxon, Scorpions, Hammerfall, Motorhead, Europe, en vele anderen.

Meer info:

https://sicksabbath.nl/

https://www.facebook.com/sabbathsick

https://youtu.be/Zbbq7mLcT88

https://www.facebook.com/MetalbandBeton

 

Powered by Chaos Metal Meeting, stg#Helmond #Metal #HardRock #Rock #ChaosMetalMeeting #Concerts #CMM #HelmondLive #SickSabbath #BETON #BlackSabbath #OzzyOsbourne #Ozzy

Gegevens

Datum:
15 maart 2019
Tijd:
22:00 – 01:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.facebook.com/events/279317019403000/

Organisator

Stichting Cultuur in Helmond
E-mail
stichtingcultuurinhelmond@gmail.com
Site
Bekijk de site van Organisator

Muziekcafé Helmond

Zuid Koninginnewal 39
Helmond, Noord-Brabant 5701NS Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
© Copyright - Muziekcafé Helmond - Ontwerp en realisatie: Pieter Maakt 't