Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

LIVE: An Evening With Knives + Pander

14 mei 2022 @ 21:00 23:30

An Evening With Knives is een in 2013 opgerichte band uit Eindhoven Rock City. De drie man sterke band is gewapend met alles wat rock te bieden heeft. Hun muziek wordt gekenmerkt door een gelaagde en energieke sound met onverwachte wendingen. Voor diegenen die muziek graag in een hokje willen plaatsen: denk metal, (post)rock en stonerdoom. Het intense en donkere geluid van de Eindhovense band An Evening With Knives grijpt de luisteraar naar de keel.

Sinds 2011 brengt Pander zijn zwaarbeladen, vuige klanken. Debuutdemo GO (2012) kwam met effectieve, rechttoe rechtaan stonermetal. Opvolgend album Fierce Self (2015) nam duidelijk toe in dat klankgewicht en liet pakkende grooves nog rijkelijker doorvloeien. Ondertussen werden de nodige optredens gedaan.
In de nazomer van 2017 ging de band van een vierkoppige formatie over naar een drietal. Een verandering van sound hield een toename in van nog meer dikker gelaagde, ruw schurende riffs. Het resulteert nu in zompige, doomy nummers op het nieuwe album Break the Oath.

Showtime: 21:00

Tickets € 5,- (Bar/Deur/Universe)
https://www.universe.com/events/live-an-evening-with-knives-support-tickets-KC6RZJ

Meer info:
http://www.aneveningwithknives.com/
https://www.facebook.com/aneveningwithknives/

https://www.facebook.com/panderrock/

€5,

Stichting Live Muziek in Helmond

Poppodium Muziekcafé Helmond

Zuid Koninginnewal 39
Helmond, 5701NS Nederland
+ Google Maps
0640219434
Bekijk de site van Locatie
© Copyright - Muziekcafé Helmond - Ontwerp en realisatie: Pieter Maakt 't