Laden Evenementen

« Alle Evenementen

King’s Rock 2024

27 april @ 21:00 23:00

King’s Rock is een jaarlijks festival gehouden in het centrum van Helmond, tijdens Koningsdag bij Muziekcafé Helmond.

Met een ruime variatie aan bands, gaan we feestelijk de verjaardag van Koning Willem Alexander vieren!

Interesse om je band aan te melden voor King’s Rock? Dan zijn er wel wat puntjes die we vooraf duidelijk willen hebben voor jou en ons zelf.

Bij King’s Rock bieden we een professionele podium, geluidsman, backline en speeltijd van 30 minuten aan. Heb je als band speciale backline nodig dan dien je deze zelf mee te nemen. Wil je weten wat voor backline beschikbaar is? Check dan even de website van Muziekcafé Helmond, onderaan de pagina Bands vind je de Venue Info Sheet hierop staat alles wat je wilt weten.

Op deze dag is er geen mogelijkheid tot het verkrijgen van een gage. Wel voorzien wij de band van consumpties (bier/fris), welke je aan de bar kunt bestellen, er zal lunch aanwezig zijn in de vorm van lekkere belegde broodjes, ook hebben we een mooi plekje beschikbaar om je merchandise te verkopen en zullen er leuke foto’s gemaakt worden door een professionele fotograaf! Mochten er onverhoopt toch parkeerkosten worden gemaakt, dan kunnen deze worden vergoed aan de bar.

De bands die op King’s Rock mogen komen spelen worden uitgeloot door ons team, een inschrijving betekent overigens niet direct een plaatsing. Er zijn 4 plaatsen te verdelen op de middag.

Hoe kan ik mijn band aanmelden voor King’s Rock? Stuur dan een email naar 2024@kingsrock.nl, onder vermelding van de bandnaam, beschrijving en andere benodigde informatie voor een goede impressie. Dan sta jij met je band mogelijk wel op King’s Rock!

Heb je fysieke middelen en wil je deze opsturen? Dat kan uiteraard ook, dit kun je opsturen naar Muziekcafé Helmond tav CMM/King’s Rock, Zuid Koninginnewal 39 5701 NS in Helmond.

King’s Rock is een evenement georganiseerd door Chaos Metal Meeting, stg in samenwerking met Muziekcafé Helmond.

KingsRockHelmond #KingsRock #Helmond #UitgaanInHelmond #MuziekcafeHelmond #MuziekcafeHelmond #LiveMuziek #ChaosMetalMeeting #Concerts #CMM #HelmondLive

Stichting Live Muziek in Helmond

Poppodium Muziekcafé Helmond

Zuid Koninginnewal 39
Helmond, 5701NS Nederland
0640219434
Bekijk de site van Locatie
© Copyright - Muziekcafé Helmond - Ontwerp en realisatie: Pieter Maakt 't