Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BREAKFAST SESSIONS: The Glamrocks

11 december 2022 @ 06:00 10:00

The Breakfast Sessions met The Glamrocks!!

Na een supersuccesvolle editie in 2021, doen we het dit jaar nog eens over. De komende editie met The Glamrocks.

Wat kan je verwachten?

  • Wake up service
  • Ontbijtbuffet (internationaal en Engels)
  • Koffie / thee / melk / appelsap = gratis tot de bands begint
  • Een vette band die zichzelf als volgt omschrijft:

The Glamrocks:
Toni Peroni (drums o.a. HET GOEDE DOEL) en zanger Marcel Vandenberg leren elkaar kennen op een festival in Utrecht waar ze ieder met hun eigen band optreden….jaren vooraf roept een bevriende café-eigenaar al tegen ieder afzonderlijk dat ze elkaar zeker moeten ontmoeten…”Jullie zijn alle twee even hyper en gek”…..En nu is het dan eindelijk zover. De klik is er meteen, na de nodige biertjes en het uitwisselen van de telefoonnummers gaat ieder zijn weg, onder het motto: als iemand een leuk idee heeft voor een muzikaal project, laat maar weten…

Twee dagen later… Marcel neemt contact op met een idee… Er wordt afgesproken in het Utrechtse café Kanaalzicht… Dan ontstaat het idee om een ‘echte’ glamrock band te beginnen, dus de early seventies… Sweet, Slade, David Bowie, Gary Glitter, Alice Cooper, Mud, T-Rex, Mott The Hoople etc..etc..

Na intensief overleg wordt hun droombezetting’ een feit… Johnny Dooms (o.a. 12 jaar bassist in Powerplay) wordt benaderd, hij ziet het meteen zitten en zegt volmondig ‘JA’….en (heel belangrijk): hij is ook een geweldige zanger!

Keyboard Wizard René ‘Di Maestro’ Meister wordt bij de Glamrocks weer herenigd met Toni Peroni, samen hebben ze geglitterd in Het Goede Doel en de Quizmasters. En deze Maestro speelde ook met Diesel, Tambourine en de George Kooymans band, bekend van de Golden Earing en tovert daarnaast de mooiste hits voor o.a. Henk Westbroek de wildste sounds uit zijn instrumenten.

Dan natuurlijk een gitarist…daar was de keuze niet zo moeilijk: Alfred Vanderlinden is de belichaming van het hele Glamrock-concept, hij ís namelijk Glamrock, dus wat ons betreft de enige optie. Aardig wat ‘vlieguren’ gemaakt bij de befaamde BINTANGS en de BIG BAM
BOOM band.

BREAKFAST SESSIONS?
De achtergrond van de Breakfast Sessions was een soort van knipoog naar het warrige coronabeleid want vanaf 28 november mochten kroegen een uur eerder open, dus van 6:00u (tot 20:00u) naar 5:00u (tot 17:00u). Van deze enorme vrijheid wilde Muziekcafé meteen gebruikmaken op de eerstvolgende zaterdag met die genereuze Corona-“verruiming”.

Tickets: € 14,- (Bar / deur / Ticketview)
Dit is dus inclusief ontbijt.
https://www.ticketview.nl/shop/muziekcafehelmond?eventID=3362

Meer info:
https://www.liveandbooking.nl/bands/theglamrocks
https://www.facebook.com/theglamrocksofficial/

Belangrijk #1!!!!
Hou de aanvangstijden in de gaten! We hebben ontheffing aangevraagd om eerder open te mogen. Bij goedkeuring gaan we om 06:00u open met 08:00u als showtime band. Als we geen ontheffing krijgen, dan gaan we 08:00u open met 10:00u als showtime band.

Belangrijk #2
Vorig jaar waren de 45 tickets in no-time uitverkocht. De komende editie zijn er wel meer tickets beschikbaar, maar verwachten we evengoed dat het snel uitverkocht zal zijn.

€14,

Stichting Live Muziek in Helmond

Poppodium Muziekcafé Helmond

Zuid Koninginnewal 39
Helmond, 5701NS Nederland
+ Google Maps
0640219434
Bekijk de site van Locatie
© Copyright - Muziekcafé Helmond - Ontwerp en realisatie: Pieter Maakt 't