Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Bluesroute Helmond 2023, 12th Edition

27 oktober @ 19:00 29 oktober @ 23:00

Bluesroute Helmond 2023 | 12e editie

Het laatste weekend van oktober 2023 zal Bluesroute Helmond haar 12e editie vieren, op 27, 28 en 29 oktober!

In de agenda staat het alweer dik gedrukt, 2023 gaat wederom een enorm feest worden door middels van dit unieke gratis festival.Het gehele centrum van Helmond zal weer vol in teken staan van de blues!

Deze 12 editie zal weer een hoop op het menu krijgen. Zo staat de organisatie alweer in de startblokken om ook deze editie tot een groot succes te maken. 3 dagen lang, zo’n 15 locaties en een (inter)nationaal topprogramma, dat maakt Bluesroute Helmond één van de grotere gratis bluesfestival van de Benelux!
De Bluesroute-infostand zal ook weer aanwezig zijn. Hier zijn de Bluesroute-boekjes verkrijgbaar, hier is algemene informatie beschikbaar en voor diverse merchandise kan men hier terecht. De exacte locaties, plattegrond, tijdschema en natuurlijk het programma volgen nog.

Wat kunnen we als organisatie nog als advies meegeven aan de bezoekers? Zorg dat je weet welke bands je moet zien, houdt ruimte in je schema voor spontane ontdekkingen, indien je met een gezelschap bent, schroom je niet om de groep tijdelijk te verlaten, drink voldoende, zorg voor veilig vervoer naar huis.
Met zoveel mooie cafetaria’s, lunchrooms en restaurants, kan je je lunch of diner gewoon tussen de bands door plannen. Reserveren kan soms wel erg handig zijn. Wil je helemaal de Blues-experience ten volle benutten, dan kunnen de ‘luxe-paarden’ bij één van de hotels terecht in Helmond, waarmee het festivalgevoel helemaal geoptimaliseerd wordt (zelfs ook al kom je uit Helmond of omgeving).

*Wil je ons meehelpen voor, na of tijdens het festivalweekend?

*Wil je samenwerken met dit unieke festival in de vorm van sponsoring en promotie van uw bedrijf?

*Wil je met je band of act op ons festival spelen?

Mail dan naar info@cultuurinhelmond.nl voor meer informatie!

De organisatie wenst alle bluesfans en muziekliefhebbers uit binnen- en buitenland alvast een mooie blues-ontdekkingstocht en veel bluesgenot toe tijdens deze 12e editie van Bluesroute Helmond.

www.bluesroutehelmond.nl

KeepTheBluesAlive

BluesrouteHelmond

Stichting Live Muziek in Helmond

Poppodium Muziekcafé Helmond

Zuid Koninginnewal 39
Helmond, 5701NS Nederland
0640219434
Bekijk de site van Locatie
© Copyright - Muziekcafé Helmond - Ontwerp en realisatie: Pieter Maakt 't