Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

LIVE: Neil Young & Pearl Jam, by Stardusters & Once

Hemelvaartsdag in Helmond

Om 15:00u knalt het rockgeweld los in het centrum van Helmond.
In Muziekcafé worden Neil Young en Pearl Jam op waanzinnige wijze geëerd. Fans van beide bands weten dat er een sterke connectie is tussen deze bands. Bij prima weer staan beide bands op het buitenpodium bij Muziekcafé voor de deur.

15:00u – 17:00u
Stardusters, a Neil Young tribute, een band met muzikanten uit Helmond en Eindhoven, brengen in een wervelende show een tribute aan hun held Neil Young! Stardusters, een uit de hand gelopen hobby…..allen spelend in eigen bands spelen we max. 10x per jaar een 3 uur durende tribute aan onze held…Neil Young! Subtiel akoestisch en gas erop waar nodig!
Met meerstemmige zang en vlammende gitaarsolo’s brengen ze de muziek van Neil Young tot leven. Van subtiel akoestisch tot ronkend hard, altijd met respect voor de meester zelf. Hun gezamenlijke liefde voor Neil Youngs muziek maakt hen Stardusters.
The Stardusters bestaat uit: Timo van Lierop, Geert Leenders, Gijs van den Broek, Ernst le Cocq d’Armandville, Mark ‘Trash’ Kuypers en Udo Holtappels.

18:00u – 20:00u
Once brengt een weergaloze ode aan Pearl Jam en neemt het publiek mee naar de grungerock hoogtijdagen van de jaren 90. Hits van alle Cd’s komen voorbij en natuurlijk ontbreken de klassiekers “Alive”, “Jeremy”, en “Rearviewmirror” niet .
De muzikanten zijn goed op elkaar ingespeeld en zetten een boeiende en energieke performance neer. De zanger zingt de sterren van de hemel en klinkt bijna exact als leadzanger Eddie Vedder.
Once is een project van Once in a Blue Moon. Na 8 jaar optreden en werken aan eigen nummers, soms aangevuld met covers van o.a. Pearl Jam, was het tijd voor een kleine pauze om weer nieuwe inspiratie op te doen. Stil zitten was geen optie, dus werd er gekozen voor een nieuw project, namelijk Once.
Pearl Jam is een band, opgericht in Seattle in 1990 dat samen met Nirvana, Alice in Chains en Soundgarden verantwoordelijk is de stroming grungerock. Pearl Jam behoort tot de best verkopende rockbands ter wereld.

Showtime 15:00u
Doors open 14:00u
Toegang is gratis

Meer info:
http://www.defhankinc.nl/band/stardusters/
https://www.facebook.com/Stardusters-a-Neil-Young-tribute-258816510855198
https://www.youtube.com/watch?v=WfYL6cmyYAU
https://www.youtube.com/watch?v=TjnUny-t4QE

http://www.oncepearljam.nl
https://www.facebook.com/once.apearljamtribute
https://www.youtube.com/watch?v=6PmzvrsA00g
https://www.youtube.com/watch?v=ZI8rouXTkA4

30 mei 2019 @ 15:00 20:00

Gegevens

Datum:
30 mei 2019
Tijd:
15:00 – 20:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
https://www.facebook.com/events/2254007334920845/

Organisator

Stichting Cultuur in Helmond
E-mail:
stichtingcultuurinhelmond@gmail.com
Site:
Bekijk de site van Organisator

Muziekcafé Helmond

Zuid Koninginnewal 39
Helmond, Noord-Brabant 5701NS Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
© Copyright - Muziekcafé Helmond - Ontwerp en realisatie: Pieter Maakt 't